Bed & Breakfast  De Heerlijkhyd

 

3. Wandelende Heerlijkhyd


Na een zalige nachtrust en een stevig ontbijt klaar om te vertrekken. Met een lunchpakket aangeboden door onze gastheer verdwijnen we langs de dreven van Hertsberge. We verdwijnen er in het 232 Ha grote Provinciaal domein Bulskampveld. De uitgestippelde routes brengen ons naar het kasteel en het educatief centrum, een bron van info over het ontstaan van bossen en het leven van bloemen

We verdwalen er in de vele perkjes van de plantentuin, ieder verrast door één van de vele vegetatie planten (400 soorten).
U vindt er een rijkdom aan exotische planten, insecten en vlinders.

Aangetrokken door de boerderij waar wij ons laten vangen aan de weelderig giften van Rosa, Carla en de andere bonte koeien van hoeve Colpaert. De koeien vullen er dagelijks de frigo’s met dessertjes, yoghurtjes, chocomousse, tiramisu en heerlijke ijsjes. Relaxt onder een boom genieten we van al die heerlijkheden. Een terrasje aan het restaurant, spelende kinderen in de speeltuin, rust en lust vormt er een perfecte combinatie. Heerlijk wandelen we verder in de frisse boslucht, fluitende vogels langs vengebieden en de diversiteiten van de natuur. Na het zien van de vele natuurlijke tuinen en de ontdekking van een nieuwe wandeling, vinden wij de rust  in onze HEERLIJKHYD die uw heerlijkheid wordt.


Lemmersdreef 8, 8020 Oostkamp (Hertsberge) / GSM 0473 81 68 65 - Tel. & Fax 050 68 37 74

Contactgegevens:

FaciliteitenFaciliteiten.html
HomeBed_and_Breakfast_De_Heerlijkhyd_Oostkamp_Brugge.html
LiggingLigging.html
PrijzenPrijzen.html
Foto’sFotos.html
ContactContact.html
EvenementenEvenementen.html