Bed & Breakfast  De Heerlijkhyd

 

2. Fietsenknooppunt Brugse Ommeland 27.


Aangetrokken door de mooie fietsroutes van het Brugse Ommeland zoeken de sportieve fietsers de Heerlijkhyd op om er te genieten van een fietsvakantie. Het passeren van ‘knooppunt 27’ doet de fietskuiten al reeds tintelen van verlangen. U wordt er ontvangen door de gastheer die de ‘Klaproos’ en ‘Olive’ laat zien waar u straks kan uitblazen na een stevige rit.

Na een zalige nachtrust, stevig ontbijt en met een lunchpakket, aangeboden door de gastheer, verdwijnen wij langs de dreven van Hertsberge. We aanschouwen de vele huizen en bewonderen de creativiteit van architecten en bouwheren. Langs de lanen en bosdreven krijgt de fietser en zijn fiets al snel zin om een stuk te sprinten langs de verharde baantjes van het Brugse Ommeland. Tijdens de rit blijven we voortdurend omringd van bloemen, planten en prachtvelden.

Passerend langs uit-nodigende landelijk gelegen herbergen kunnen we niet weerstaan aan de verleiding en goesting naar een frisse pint. De fietsen brengen ons vervolgens naar de Heerlijkhyd voor een welverdiende nachtrust.

Beverhoutsroute - 38 - West-Vlaanderen Beernem - Themaroute

Fietsroute Brugge - 33 - West-Vlaanderen Brugge - Knooppunten

Fietsroute Donk - 50 - West-Vlaanderen Maldegem - Knooppunten

Groenegordelroute - 60 - West-Vlaanderen Brugge - Lusvormig

Guldensporenroute LF52 - 128 - West-Vlaanderen BruggeLemmersdreef 8, 8020 Oostkamp (Hertsberge) / GSM 0473 81 68 65 - Tel. & Fax 050 68 37 74

Contactgegevens:

FaciliteitenFaciliteiten.html
HomeBed_and_Breakfast_De_Heerlijkhyd_Oostkamp_Brugge.html
LiggingLigging.html
PrijzenPrijzen.html
Foto’sFotos.html
ContactContact.html
EvenementenEvenementen.html