Bed & Breakfast  De Heerlijkhyd

 

1. Brugse ommeland met paard en koets


Jetske en Wannes laten zich al te graag borstelen, kammen en optuigen met uw helpende handen.

Opgepoetst en welgezind wandelen ze langs de performante huizen in Hertsberge langs lanen en rijen bomen. Vergezeld door gasten verdwijnen ze in de bossen van het Bulscampveld. Het domein met fluitende vogeltjes, weg springende konijntjes en een kleurenpracht van bloemen en planten overgoten met zonnestralen.

Jetske en Wannes stoppen voor een welverdiende aperitief. Op het dekentje wacht een rijk gevulde picknickmand met hapjes en drankjes.Tijdens het aperitief  zullen spontane verhalen de geneugten omringen. Dubbel enthousiast vertrekken Jetske en Wannes verder in het Brugse Ommeland. Velden, weiden en ontluikende gewassen, de voorbode van de aankomende zomer. Nieuwsgierig als ze zijn snuiven ze de geuren en de kleuren tot zich. Telkens opnieuw bewonderen ze het jaarlijks terugkerend schouwspel van de natuur.

Hongerig brengen Jetske en Wannes hun gespan tot rust om hun gasten te laten genieten van de lunch. Manden met stokbroden en rijkelijk gevuld met de oogsten van de velden. Uitgerust en in vol ornaat wachten Jetske en Wannes al trappelend op de gasten om verder te wandelen. Dravend tussen de middagsluiers van zonnestralen, langs de landelijke wegen en genietend van bewonderende fietsers en wandelaars.

Vertragend verraden ze Joost zijn stamcafé en houden halt voor een fris geschonken streekbier, een frisse Brugse zot. Half aangeschoten geeft de menner de leidsels van het gespan in handen van een enthousiaste gast. Vol vertrouwen stappen Jetske en Wannes richting de Heerlijkhyd. Ze laten zich leiden, door de geuren en hun oriëntatie vermogen, naar hun Heerlijkhyd waar ze de vermoeide gasten afzetten om er na te genieten. Samen met de ondergaande zon zoeken ze hun bedstee op.

Lemmersdreef 8, 8020 Oostkamp (Hertsberge) / GSM 0473 81 68 65 - Tel. & Fax 050 68 37 74

Contactgegevens:

FaciliteitenFaciliteiten.html
HomeBed_and_Breakfast_De_Heerlijkhyd_Oostkamp_Brugge.html
LiggingLigging.html
PrijzenPrijzen.html
Foto’sFotos.html
ContactContact.html
EvenementenEvenementen.html